Vertrouwd, vakkundig en snel.

USP Check Klanttevredenheid landelijk 8,9

USP Check 4 jaar Bovag garantie

USP Check Behoud van fabrieksgarantie

23 maart, 2018

ABS Zierikzee neemt ABS Van ’t Hoff over

ABS ABS Service Center Bodegraven_219.jpg

ABS Autoherstel Zierikzee neemt met ingang van 1 april 2018 ABS Autoherstel Van ’t Hoff in Papendrecht over. De twee vestigingen zullen naast elkaar blijven bestaan en ook de naam ABS Autoherstel Van ’t Hoff verandert niet door deze overname.

Al ruim 40 jaar is ABS Autoherstel Van 't Hoff een begrip in de regio Papendrecht. Eigenaar Ad van ’t Hoff is vanaf 19-jarige leeftijd actief geweest in de autoschadebranche en vindt het nu tijd voor een welverdiend pensioen. Hij heeft in ABS-collega Dick van Zandwijk (eigenaar van ABS Autoherstel Zierikzee) een enthousiaste overnamepartner gevonden. “Ik heb met dit bedrijf een goede naam opgebouwd en het team van ervaren schadespecialisten zet zich iedere dag in voor de hoogste kwaliteit en de beste service. Ik ben heel blij dat Dick van Zandwijk het bedrijf op deze manier wil voortzetten”, aldus Van ’t Hoff.

Voor Van Zandwijk was het een mooie kans om uit te breiden: “De capaciteit in Zierikzee is beperkt en met extra ruimte in Papendrecht kunnen we onze processen nog verder optimaliseren en hebben we meer mogelijkheden om te streven naar een optimale werkplaatsbezetting”.

Aan de naam ABS Autoherstel Van ’t Hoff gaat Van Zandwijk niets veranderen en ook de medewerkers blijven gewoon in dienst.

Lees ook:

Ondernemers login