Vertrouwd, vakkundig en snel.

USP Check Klanttevredenheid landelijk 8,9

USP Check 4 jaar Bovag garantie

USP Check Behoud van fabrieksgarantie

20 maart, 2018

Westland Autoschade terug bij ABS Autoherstel

ABS ABS Service Center Bodegraven_219.jpg

Per 1 april 2018 is Westland Autoschade weer lid van het ABS Autoherstel netwerk. Ongeveer een jaar geleden werd, na een fusie met Huisman Autoschade, besloten om over te stappen naar AAS. Na een jaar heeft mede-eigenaar Dirk van der Schans de balans opgemaakt en besloten dat het schadebedrijf in De Lier meer thuis hoort bij ABS Autoherstel.  

 

Hetzelfde DNA

“We zijn erachter gekomen dat het DNA van ons bedrijf en onze bedrijfsprocessen beter aansluit bij het DNA van ABS Autoherstel”, aldus Dirk van der Schans. Nico Stolk, directeur van ABS Autoherstel, is blij met de terugkeer van Autoschade Westland in het netwerk: “Voor onze klanten en klanten van onze opdrachtgevers zijn we blij dat Autoschade Westland weer deel gaat uitmaken van het ABS-netwerk. Wij kijken ernaar uit om de samenwerking weer op te pakken en te bouwen aan een mooie toekomst”.   

Van der Schans was eerder ruim 13 jaar lid van het ABS-netwerk maar besloot in april 2017 om de overstap te maken naar AAS. Het bedrijf aan De Hondert Margen in De Lier heeft vorig jaar ingrijpend verbouwd en is duurzamer geworden. Er wordt gestookt met biomassa, waar ook de spuitcabines op zijn aangesloten en in april dit jaar komen er ook 270 zonnepanelen op het dak.

Lees ook:

Ondernemers login