Vertrouwd, vakkundig en snel.

USP Check Klanttevredenheid landelijk 8,9

USP Check 4 jaar Bovag garantie

USP Check Behoud van fabrieksgarantie

ABS-Nieuws-en-Acties_233.jpg

16 december, 2013

ABS Autoherstel Boekhorst in Didam een feit!

ABS Autoherstel Roest in Didam wordt voortgezet als ABS Autoherstel Boekhorst Didam, dit naast de twee ABS Boekhorst vestigingen in Arnhem en een vestiging in Apeldoorn. ABS Boekhorst Didam is volledig operationeel en met deze doorstart is onze dienstverlening in deze regio gewaarborgd

Snel en efficiënt repareren
Met de doorstart in Didam wordt een extra vestiging toegevoegd aan de ABS Autoherstel Boekhorst Groep. "Door schaalgrootte kunnen we extra voordelen generen en alle schades van groot tot klein in de regio Arnhem en omstreken snel en efficiënt afwikkelen,” aldus Martijn Boekhorst, directeur en eigenaar van de 4 ABS Boekhorst vestigingen. “Met de uitbreiding van de vestiging in Didam kunnen wij onze markpositie versterken en zorgen wij ervoor dat het merendeel van de vakmensen hun baan behoudt."

Continu blijven vernieuwen
"Alleen door vernieuwing is het mogelijk om in deze krimpende markt te blijven groeien. Wij onderzoeken continu hoe wij personen- en bedrijfswagens nog vakkundiger en nog sneller kunnen repareren. Hierbij beschikken wij over de modernste technieken. Maar ook uitbreiding van onze diensten behoort tot vernieuwing. Hiermee bieden wij onze dienstverlening aan een grotere doelgroep aan die ons vervolgens ook voor andere diensten weer weet te vinden," licht Martijn Boekhorst toe.

 ABS Autoherstel Boekhorst biedt de volgende diensten:

- Autoschadeherstel (ABS Autoherstel)
- Autostomerij (de Autostomerij)
- Ruitschadeherstel (GlasGarage)
- Caravan & Camper Schadeherstel (Caravan Repair)
- Wagenparkmanagement (Fleetport.nl)
- Lakverzegeling & Poetsservice (ProTech Monaco)
- Autoverhuur (Autohopper

Bedrijfsgegevens
ABS Autoherstel Boekhorst, Hengelderweg 20, 6942 NB Didam , Telefoon 0316 – 527 684

Lees ook:

Zoek een vestiging in de buurt

Alle vestigingen
Ondernemers login