Vertrouwd, vakkundig en snel.

USP Check Klanttevredenheid landelijk 8,9

USP Check 4 jaar Bovag garantie

USP Check Behoud van fabrieksgarantie

ABS Bandenwissel 01.jpg

Banden kopen

Elke weg en elke weersituatie vraagt weer om andere, specifieke kwaliteiten van een autoband. Bij ABS Autoherstel bieden we u daarom een breed assortiment zomerbanden, winterbanden en all season banden. Onze vakmensen zijn uitstekend thuis in de kenmerken van de verschillende autobanden. Zij kunnen u dan ook heel gericht en op maat adviseren en ondersteunen bij uw persoonlijke keuze.

Maak een afspraak icon

Zomerbanden

U kunt kiezen uit ontzettend veel verschillende merken en soorten zomerbanden. Al die banden bieden weer verschillende kwaliteiten op het gebied van remweg, veiligheid, weerstand tegen slippen van de auto (zijdelingse grip), weerstand tegen aquaplaning, geluidsproductie, slijtvastheid en de eigenschappen op droog wegdek. Ook de prijzen van de banden verschillen onderling aanzienlijk. Laat u daarom goed informeren door onze specialisten. Zij weten waar ze het over hebben en ze kunnen praktisch iedere band leveren en monteren tegen een scherpe prijs.

All season banden

All season banden zijn een compromis tussen winterbanden en zomerbanden. Onder winterse omstandigheden hebben ze meer grip dan zomerbanden, maar op besneeuwde wegen leggen ze het wel af tegen winterbanden. Het voordeel van alle season banden is dat u de banden niet hoeft te wisselen.

Winterbanden

Als u voor winterbanden kiest, heeft u onder winterse omstandigheden minder kans op schade dan wanneer u op zomerbanden rijdt. Dit komt doordat een winterband veel meer grip op het wegdek heeft. Hierdoor neemt de kans op slippen of glijden fors af. In sommige landen zijn winterbanden zelfs verplicht tijdens de winter.

Kiest u voor meer zekerheid en veiligheid tijdens de winter? Ga dan eens langs een van onze vestigingen voor advies over de beste oplossingen voor uw auto. 

 

Ondernemers login