Vertrouwd, vakkundig en snel.

USP Check Klanttevredenheid landelijk 8,9

USP Check 4 jaar Bovag garantie

USP Check Behoud van fabrieksgarantie

245348 ABS Klein Herstel Webbanner 1190x270px.jpg

Heeft u een kleine schade aan uw auto? Een kras, deuk, steenslag of een beschadigde voorruit? Met ABS Klein Herstel is de schade snel hersteld, klaar terwijl u wacht!

Klaar terwijl u wacht

Kleine schades kunnen we snel herstellen zodat uw auto er weer tiptop uit ziet. We spreken een tijd met u af om de auto te brengen en u kunt gebruik maken van onze wachtruimte die van alle gemakken voorzien is. Uiteraard heeft u de beschikking over ons gratis Wifi-netwerk en gedurende de wachttijd verzorgen wij u met koffie, thee of water. Hoe lang de wachttijd is, is afhankelijk van de schade. Gemiddeld kunnen wij een kleine schade binnen 3 à 4 uur herstellen. Heeft u toch vervoer nodig? Dan kunt u een van onze leenauto's of leenfietsen reserveren.

 

Wat kost ABS Klein Herstel?

Hieronder vindt u een overzicht van onze vanaf prijzen. Heeft u schade en wilt u meer informatie en een gerichte offerte? Vul dan het contactformulier zo compleet mogelijk in en voeg minimaal één duidelijke foto (maximaal drie) van de schade aan uw auto toe. Druk vervolgens op verzenden wij sturen u 24 uur een scherpe offerte voor die vervelende deuk of kras.

 Soort reparatie  Grootte  Prijs *  Duur
 Lakreparatie (alléén kras)  0-15 cm  Vanaf 149 euro  Klaar terwijl u wacht
 Lakreparatie (alléén kras)  15-30 cm  Vanaf 189 euro  Klaar terwijl u wacht
 Uitdeuken zonder spuiten (alléén deuk)  Deuk Ø 2 cm  Vanaf 40 euro  Klaar terwijl u wacht
 Voorruitreparatie  Ster 1 cm  Vanaf 45 euro  Klaar terwijl u wacht
 Velgreparatie per velg    Vanaf 99 euro  Klaar terwijl u wacht
 Steenslagreparatie    Vanaf 59 euro  Klaar terwijl u wacht
       
 Leenfiets    Gratis (wel graag reserveren)  
 Leenauto    € 18,00  Per dagdeel (ochtend/middag)

 * Prijzen zijn inclusief BTW. 

Meer over Uitdeuken zonder spuiten icon Meer over Spotrepair icon

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of een gerichte offerte over het herstel van kleine schades terwijl u wacht? Vul dan uw gegevens in op het contactformulier en upload minimaal één duidelijke foto van uw schade. U kunt de foto('s) ook via whatsapp aan ons sturen. Vermeld daarbij dan uw naam en woonplaats.

 

Meld schade via WhatsApp

WhatsApp_Logo_2.png

Makkelijker kunnen we het niet maken. Stuur ons een duidelijke foto van uw schade en vermeld daarbij uw naam en woonplaats. Uw dichtstbijzijnde ABS-vestigingen neemt dan binnen 2 werkdagen contact met u op voor het maken van een afspraak of voor meer informatie.

Schade melden via WhatsApp: 06-80163754

Contactformulier

Vul de onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Ondernemers login