Vertrouwd, vakkundig en snel.

USP Check Klanttevredenheid landelijk 8,9

USP Check 4 jaar Bovag garantie

USP Check Behoud van fabrieksgarantie

ABS-Krassen-verwijderen_157.jpg

Krassen verwijderen van uw auto

Krassen op een auto zijn vervelend. Of u nu lichte of diepe krassen heeft: ze tasten de uitstraling van uw auto aan en kunnen elke dag een bron van ergernis vormen. Lichte krassen zijn vaak nog wel zelf te herstellen, maar diepe krassen herstellen of verwijderen is een vak apart. Wilt u krassen verwijderen, dan kunt u het beste terecht bij een specialist. ABS Autoherstel kan u vertrouwd, vakkundig en snel helpen.

Maak een afspraak icon

Waarom is krassen verwijderen belangrijk?

Niets is vervelender dan een kras op uw auto. Wanneer u diepe krassen laat zitten, kan dat op termijn ernstige gevolgen hebben voor de auto. Wanneer de laklaag zo ernstig is aangetast dat onderliggende lagen blootliggen, kunnen weersomstandigheden en pekel er zelfs voor zorgen dat de auto begint te roesten. Oppervlakkige roest kan nog wel worden hersteld, maar diepe corrosie en roestplekken door diepe krassen kunnen zich een weg onder de lak ‘vreten’. Een ‘gewone’ kras kan daardoor uiteindelijk een hele auto vernielen.

ABS Autoherstel beschikt over de juiste middelen en technieken om krassen te verwijderen. Wij kunnen zowel lichte krassen verwijderen als diepe krassen herstellen. Een van de methoden daarvoor is spot repair, waarbij we schade met een beperkte omvang repareren. 

Wat zijn de kosten?

Of u nu de uitstraling van uw auto belangrijk vindt of dat u vooral wilt dat uw auto nog jaren meegaat: het is belangrijk om een kras op uw auto snel te herstellen. Maar wat zijn de kosten?

Helaas kunnen we u geen pasklaar antwoord geven. De kosten voor krassen verwijderen verschillen sterk en zijn onder andere afhankelijk van de volgende factoren:

  • Hoe diep zit de kras?
  • Is het een korte kras of zit de kras over meerdere panelen?
  • Is er sprake van roest?
  • Moet de auto opnieuw worden gespoten?

Wilt u een kras op uw auto herstellen? Maak een afspraak of vraag om een vrijblijvende prijsopgaaf!

Krassen verwijderen door ABS Autoherstel

Het herstellen van krassen is een vak apart. Vooral diepe krassen vragen om een deskundige en duurzame aanpak. Gelukkig hebben de teams van ABS Autoherstel veel ervaring in krassen verwijderen.

Hebt u last van krassen en wilt u ze verwijderen? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde vestiging voor uitgebreid advies en een overzicht van de kosten.
Al onze vestigingen beschikken over vakbekwame autoherstellers. We bieden u graag een oplossing op maat.

Ondernemers login