Vertrouwd, vakkundig en snel.

USP Check Klanttevredenheid landelijk 8,9

USP Check 4 jaar Bovag garantie

USP Check Behoud van fabrieksgarantie

ABSbanden uitsnede.png

ABS Bandenwissel 01.jpg

Banden wisselen voor een veilige reis

Autobanden zijn hét contact tussen uw auto en de grond. Wegligging, aquaplanning en remweg worden mede bepaald door de kwaliteit van uw banden. Veilig op weg betekent ook het tijdig wisselen van zomer- naar winterbanden en vice versa. Bij slijtage en seizoenswisselingen brengt u een bezoek aan de bandenservice van een ABS Autoherstel-vestiging. Er is er altijd een bij u in een buurt.

Wilt u meer informatie over de aanschaf van banden? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt.

Maak een afspraak icon

Seizoens- en bandenwissel

De wisseling van de seizoenen vraagt vaak ook om een bandenwissel. Winterbanden hebben een grover profiel, waardoor ze meer grip hebben op gladde wegen. Als de temperaturen richting vriespunt gaan, zijn winterbanden een echte aanrader. Zomerbanden zijn juist zeer geschikt voor wat drogere tijden. Warmere temperaturen stellen namelijk andere eisen. Dan heb je ook nog de all-season band; het perfecte compromis voor alle weersomstandigheden.

Banden laten wisselen bij slijtage

Een goede band heeft een goed profiel en past bij de rijeigenschappen, gewicht en afmetingen van de auto. Regelmatig gebruik van uw auto vraagt uiteraard om een goede controle op de banden. Op tijd de banden laten wisselen levert u, én uw passagiers, meer veiligheid. Het is belangrijk te weten wat de signalen van slijtage zijn, zodat wij u bijtijds kunnen helpen.

Ondernemers login