Vertrouwd, vakkundig en snel.

USP Check Klanttevredenheid landelijk 8,9

USP Check 4 jaar Bovag garantie

USP Check Behoud van fabrieksgarantie

ABS-Wat-te-doe-bij-schade-089.jpg

Autoschade

Schade aan uw vervoersmiddel is ontsierend en kan gevaarlijk zijn. Onze specialisten staan voor u klaar om u advies te geven en de schade vakkundig te herstellen. De autoschadebedrijven van ABS Autoherstel werken snel en efficiënt. Én we zitten ook altijd bij u in de buurt, want er zijn meer dan 70 autoherstelbedrijven, uit heel Nederland, bij ons aangesloten. Dus heeft u schade aan uw auto, busje, camper of caravan, maak dan snel een afspraak met onze specialisten.

Maak een afspraak icon

Soorten autoschade

Autoschade kan uiteenlopen van een enkele kras op het portier tot aan fikse schade door een botsing met een ander voertuig. Alle schadeherstelbedrijven van ABS Autoherstel zijn gespecialiseerd in het herstellen van kleine tot complexe schade. Ze verwijderen krassen, herstellen lakschade, ze kunnen uitdeuken zonder spuiten, ze voeren spotrepair uit en ze repareren hagelschade en steenslag. Soms is de schade zo groot en complex, dat het goed is dat er een merkenspecialist naar kijkt. We werken nauw samen met deze specialisten om u de beste service te kunnen bieden. Zo zorgen we samen dat we, ondanks de nieuwste technologische ontwikkelingen en de merk-specifieke uitzonderingen, voor het beste herstel kunnen zorgen.

Wat te doen bij een ongeluk?

  1. Breng uzelf en anderen zo snel mogelijk in veiligheid. 
  2. Bij persoonlijk letsel belt u 112 voor een ambulance. 
  3. Bestaat er twijfel over de schuldvraag? Neem dan contact op met de politie. 
  4. Vul samen met eventuele andere betrokkenen het Europees Schadeformulier in. 
  5. Neem contact op met één van de ABS Autoherstel vestigingen bij u in de buurt. 
  6. Meld de autoschade altijd binnen 24 uur bij uw lease- of verzekeringsmaatschappij.

Is de schade het resultaat van vandalisme, dan belt u de politie en daarna de verzekeringsmaatschappij. Vervolgens kunt u de schade laten herstellen.

Bij een eenzijdige aanrijding hoeft u de politie niet in te schakelen, tenzij er eveneens schade is ontstaan aan eigendommen van de overheid, bedrijven of andere personen. Als u over de schrik heen bent en zelf geen blessures heeft, neemt u contact op met de verzekeringsmaatschappij. Daarna maakt u een afspraak met ABS Autoherstel.

ABS Deukendagen

Kleine deukjes zonder lakschade kunnen wij snel en goedkoop repareren. Daarvoor organiseren wij iedere eerste woensdag van de maand de "ABS Deukendag". Dus weg met dat lelijke parkeerdeukje en kijk snel voor deelnemende vestigingen en de voorwaarden.

ABS Deukendag icon
Ondernemers login