Vertrouwd, vakkundig en snel.

USP Check Klanttevredenheid landelijk 8,9

USP Check 4 jaar Bovag garantie

USP Check Behoud van fabrieksgarantie

ABS Winterbanden 01.jpg

Winterbanden buitenland

De landen in Europa hebben verschillende wetgeving als het gaat om verkeersveiligheid. Als u op reis gaat is het goed te weten wat uw verplichtingen zijn, bijvoorbeeld wat betreft winterbanden in het buitenland. Gaat u weg voor een wintersportvakantie, ga vooral dan goed geïnformeerd en met de juiste banden op weg. Deze landen zijn in de wintermaanden populair vanwege de uitgestrekte gebieden en met sneeuw bedekte bergen. Het rijden in de bergen met koude temperaturen, vraagt meer van de auto, zijn bestuurder en de banden. Winterbanden zorgen voor meer grip en een kortere remweg. De specialisten van ABS Autoherstel weten precies welke winterbanden uw auto nodig heeft. We geven een goed advies, kwaliteit en een scherpe prijs.

Maak een afspraak icon

Op reis met winterbanden

U wilt niet dat uw vakantie in het water valt door autopech, of erger een ongeluk. Zowel in het buitenland als in eigen land zijn winterbanden geen overbodige luxe. Bovendien zijn ze in veel landen verplicht of deels verplicht in de koudere maanden, zoals in:

ABS Autoherstel helpt u veilig op reis

Kleine schade kan grote schade worden als u het niet bijtijds laat verhelpen. Bij ABS Autoherstel werken specialisten die ervoor zorgen dat u veilig op reis kunt. Zo kunnen wij u adviseren over winterbanden voor het buitenland, en deze bestellen en bevestigen, maar ook autoruitschade kan worden hersteld. Ook hebben we op verschillende vestigingen professionals met ruime ervaring in het repareren van caravans en campers. De herstelbedrijven die bij ons zijn aangesloten werken met de modernste technieken en ze zijn uitstekend op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Ondernemers login