Vertrouwd, vakkundig en snel.

USP Check Klanttevredenheid landelijk 8,9

USP Check 4 jaar Bovag garantie

USP Check Behoud van fabrieksgarantie

ABS-koplamp-polijsten.jpg

Koplampen laten polijsten en afstellen

Doffe koplampen zijn veel mensen een doorn in het oog. Bij ABS Autoherstel begrijpen we dat als geen ander: ze benemen niet alleen het zicht op de weg, maar kunnen er zelfs de oorzaak van zijn dat uw auto wordt afgekeurd. Het is daarom belangrijk om doffe koplampen te laten afstellen of om uw koplampen te laten polijsten. ABS Autoherstel polijst en stelt uw autolampen af op een vertrouwde en vakkundige manier.

Waarom is het belangrijk om ze te polijsten?

Koplampen zijn een onmisbaar onderdeel van uw auto. Dat klinkt als een cliché, maar we hebben pas door hoe belangrijk koplampen zijn als ze het niet meer doen. Gelukkig kunnen veel problemen snel worden verholpen.

Bij veel auto’s wordt de uv-coating aangetast door het weer, door pekel en door de borstels in de wasstraat. Daardoor ontstaan er krasjes in de kunststof en oxideert de binnenkant van de lampen. We spreken dan over ‘doffe koplampen’.
Doffe koplampen hebben verschillende gevolgen:

  • U hebt minder zicht op de weg voor u;
  • U bent minder goed zichtbaar in het verkeer;
  • Uw auto kan zelfs worden afgekeurd tijdens een apk-keuring.

Het is daarom belangrijk dat u problemen snel laat verhelpen. Door deze te laten polijsten, verbetert u de veiligheid op de weg en voorkomt u hoge kosten.

Hebt uw doffe koplampen? Maak een afspraak.

Problemen met doffe koplampen herkennen

Het is snel genoeg duidelijk wanneer het tijd is om uw koplampen te laten polijsten: ze zijn dan dof en zitten soms vol kleine krasjes of zijn zelfs helemaal vergeeld.
Doffe koplampen herkent u aan een soort aanslag aan de binnenkant of aan krasjes aan de buitenkant die u op geen enkele manier meer kunt verwijderen. Merkt u dat de uitstraling van uw auto wordt aangetast of dat u minder zicht hebt op de weg? Dan is het tijd om uw koplampen te polijsten.

Koplampen laten polijsten door ABS Autoherstel

De teams van ABS Autoherstel zijn de ideale professionals voor al uw autoproblemen. Onze teams hebben jarenlange ervaring op het gebied van koplampen en kunnen krassen en aanslag snel verhelpen.
Bekijk het onderstaande filmpje om te zien hoe we koplampen polijsten.

Hebt u last van doffe koplampen en wilt u ze laten polijsten? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde vestiging voor uitgebreid advies. Merkt u verminderd zicht of vindt u dat de uitstraling van uw auto wordt aangetast? Kom dan eens langs om te kijken of de autolampen een beurt nodig hebben.
We bieden u graag een oplossing op maat.

Ondernemers login