Vertrouwd, vakkundig en snel.

USP Check Klanttevredenheid landelijk 8,9

USP Check 4 jaar Bovag garantie

USP Check Behoud van fabrieksgarantie

ABS-partners-.jpg

ABS partners

Samenwerking ABS

Wij willen graag samenwerken met partners die hetzelfde DNA hebben. Met kernwaarden die complementair zijn aan onze kernwaarden. Zodat we elkaar kunnen versterken en verder kunnen bouwen aan een langdurige relatie, waarbij we samen blijven innoveren en elkaar blijven inspireren om het elke dag weer beter te doen voor de klant.

Als landelijk netwerk werkt ABS Autoherstel samen met een groot aantal verzekeraars, leasemaatschappijen en fleetowners in Nederland. Door het bieden van onze rol als regisseur, regelen wij alles voor zowel de opdrachtgever als de klant. Door volledig te ontzorgen en het bieden van mobiliteitsgarantie lossen wij het op.

Verzekeraars, leasemaatschappijen en fleetowners die meer informatie willen over een samenwerking met ABS Autoherstel nodigen wij van harte uit om contact op te nemen.

ABS Autoherstel zakelijk

ABS Autoherstel is de grootste en best gekwalificeerde schadeherstelketen van Nederland. Met 74 vestigingen zijn wij door heel Nederland gevestigd, ook bij u in de buurt.

In een dynamische schadeherstelmarkt anticipeert ABS Autoherstel op de sturingsbehoefte van opdrachtgevers door het bieden van uniformiteit, transparantie én grip op processen. Het bundelen van de krachten van individuele ondernemers tot één nationale keten ziet ABS Autoherstel als het antwoord op de behoefte van leasemaatschappijen, fleetbedrijven, verzekeraars en autorijders die op zoek zijn naar kostenefficiënt en kwalitatief hoogwaardig autoherstel. Basis voor alle activiteiten is de visie om mobiliteitsgarantie te bieden.

ABS Autoherstel schadebedrijven

Vanuit ABS Service Center in Bodegraven worden de ABS vestigingen actief ondersteund. Dit gebeurt met ICT-oplossingen, technische trainingen, management- en sturingsinformatie, werkafspraken met onze centrale opdrachtgevers en landelijke marketingcommunicatiecampagnes. Daarnaast wordt er continu gewerkt aan het verbeteren van de formule en zijn we altijd op zoek naar de nieuwste technieken om het elke dag beter te doen voor onze klanten.

ABS Service Center is gevestigd aan de Tolnasingel 1 te Bodegraven.
Klik hier om contact op te nemen met ABS Autoherstel.

Ondernemers login