Vertrouwd, vakkundig en snel.

USP Check Klanttevredenheid landelijk 8,9

USP Check 4 jaar Bovag garantie

USP Check Behoud van fabrieksgarantie

ABS-Service_027.jpg

ABS Service & Garantie

Bij autoschade wilt u snel en goed geholpen worden. Bij ABS Autoherstel doen wij er dan ook alles aan om u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo zorgen we voor passend vervangend vervoer, waardoor u mobiel blijft en kunt doen wat u van plan was. Ook het papierwerk met uw leasemaatschappij of verzekeraar pakken wij voor u op. Dit maakt onze service bijzonder en snel.

De ABS Service op een rij

ABS 24/7:

U kunt uw schade 7 dagen per week, dag en nacht aan ons doorgeven. Klik hiervoor op de vestiging bij u in de buurt.

Vervangend vervoer:

Tijdens het schadeherstel aan uw auto krijgt u representatief vervangend vervoer. U kunt ook gebruikmaken van ons duurzaam elektrisch vervangend vervoer.

Leenfiets:

Werkt u dicht bij huis of woont u heel dicht bij onze vestiging? Dan bieden wij u als vervangend vervoer ook graag een sportieve fiets aan.

Haal- & brengservice:

Wij halen de auto op en brengen deze na het schadeherstel ook weer bij u terug.

ABS intakegesprek:

Wij vertellen u vóóraf hoe wij de schade herstellen en wanneer uw auto weer gereed is.

ABS invulhulp:

Neem uw schadeformulier mee naar het intakegesprek. Wij helpen u graag met invullen.

ABS klein herstel:

Vraag naar onze snelle, slimme en voordelige oplossingen voor kleine schades aan plaatwerk, lak, ruit, dashboard of bekleding. Wij helpen snel om uw auto weer in topconditie te brengen.

WA Service:

Bent u alleen WA-verzekerd? Wij helpen u hier graag mee. Wij zorgen ervoor dat het gehele administratieve proces in gang wordt gezet handelen ook alle administratieve zaken voor u af.

ALGEMENE VOORWAARDEN BOVAG Autobedrijven koop/reparatie & onderhoud

Download hieronder de nieuwe particuliere voorwaarden die vanaf 1 februari 2020 verplicht zijn voor alle bij BOVAG aangesloten (ruit-)schadeherstelbedrijven en caravan- en camperschadeherstellers. Zij gelden voor overeenkomsten over koop en over reparatie en onderhoud van auto’s, onderdelen of accessoires tussen leden van BOVAG Autobedrijven en consumenten. Deze Algemene Voorwaarden zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en de ANWB in het kader van de SER Coördinatiegroep Zelfreguleringoverleg (CZ).

Download Algemene Voorwaarden Bovag icon
Ondernemers login