Vertrouwd, vakkundig en snel.

USP Check Klanttevredenheid landelijk 8,9

USP Check 4 jaar Bovag garantie

USP Check Behoud van fabrieksgarantie

ABS - Carvan.jpg

Caravan- en Camperreparatie

Veilig op weg is schadevrij op weg. Juist als u op vakantie gaat, u wilt immers genieten en u geen zorgen maken over schade. Bij ABS Autoherstel werken professionals met ruime ervaring in het repareren van caravans en campers. Zo kunt u bij ons terecht voor reparatie van plaatwerk, spuitwerk, interieur en kunststof, maar ook uw airconditioning en elektronische installatie kunnen onze vakmensen snel herstellen. En herstel of vervanging van de banden en ruiten laat u natuurlijk ook bij ons doen. De herstelbedrijven die bij ons zijn aangesloten werken met de modernste technieken en ze zijn uitstekend op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Complete service bij caravan- of camperschade

Als uw caravan of camper schade heeft kunt u contact opnemen met de ABS Autoherstel-vestiging bij u in de buurt. Er zijn ruim 20 vestigingen gespecialiseerd in herstelwerkzaamheden aan caravans en campers, maar u kunt hem bij iedere vestiging inleveren en dan zorgen wij voor het transport van en naar de specialisten binnen onze keten.
Bent u niet in de gelegenheid zelf uw caravan of camper te brengen? Geen probleem, dat regelen wij dan voor u en we brengen hem ook weer netjes terug. En mocht u schade hebben net vóór of tijdens uw vakantie, dan regelen wij een vervangende caravan of camper.

Gespecialiseerde vestigingen

ABS Autoherstel heeft 21 vestigingen in Nederland die gespecialiseerd zijn in camper- en caravanreparaties. Hieronder vindt u alle gespecialiseerde vestigingen. Zit er geen bij u in de buurt? Geen probleem, u kunt uw camper of caravan gewoon naar de dichtstbijzijnde vestiging brengen en dan zorgen wij dat deze vervoerd wordt van en naar de andere vestiging.

Wij kunnen ook halen en brengen en voor vervanging zorgen

Bent u niet in de gelegenheid uw caravan of camper te brengen? Geen probleem. Wij kunnen uw caravan of camper ook ophalen en weer terugbrengen. En mocht u schade hebben net vóór of tijdens uw vakantie, dan kunnen wij ook een vervangende caravan of camper voor u regelen.

Hieronder vindt u het overzicht van de vestigingen van ABS Autoherstel waar u terecht kunt bij schade aan uw caravan of camper:

U kunt ook contact opnemen met een vestiging bij u in de buurt. 

Maak een afspraak icon

Zoek een vestiging in de buurt

Alle vestigingen
Ondernemers login