Vertrouwd, vakkundig en snel.

USP Check Klanttevredenheid landelijk 8,9

USP Check 4 jaar Bovag garantie

USP Check Behoud van fabrieksgarantie

ABS-Nieuws-en-Acties_233.jpg

14 november, 2013

ABS Autoherstel Hoppenbrouwers wint de ZLM Teletrofee

Afgelopen week nam ABS Hoppenbrouwers uit Bergen op Zoom de ZLM Teletrofee in ontvangst. Deze trofee reikt ZLM Verzekeringen jaarlijks uit aan het schadeherstelbedrijf dat een jaar lang kwalitatief het best gecalculeerd heeft.

Quick Response Manufacturing
“We zijn erg blij met het winnen van deze prijs”, zegt Wim Kempeneers, vestigingsleider bij ABS Autoherstel Hoppenbrouwers. “We werken in Bergen op Zoom al bijna twee jaar volgens het QRM (Quick Response Manufacturing) principe in kleine teams. Hierdoor kunnen we snel en efficiënt repareren en calculeren. Dit zorgt niet alleen voor veel kortere doorlooptijden, ook het aantal gewerkte uren per schade is minder geworden. Het totale schadebedrag kunnen we hierdoor beter beheersen en doordat wij korter op de bal spelen zijn ook de calculatieprestaties aanmerkelijk gestegen. En dan is het natuurlijk fantastisch dat onze inspanningen door ZLM worden beloond met het winnen van de Teletrofee.”

Lager gemiddeld schadebedrag
“De ZLM Teletrofee wordt uitgereikt aan het bedrijf dat een jaar lang de hoogste kwaliteit calculaties bij ons aanlevert,” vertelt Dennis van Ham, teamleider Technische Groep van ZLM Verzekeringen. “ABS Autoherstel Hoppenbrouwers heeft in 2012, 295 tele-expertises foutloos gerapporteerd. Daarnaast lag het gemiddelde reparatiebedrag van Hoppenbrouwers vorig jaar ruim onder het ZLM-gemiddelde. Dit maakt de prestatie extra bijzonder”, aldus Van Ham.

Lees ook:

Zoek een vestiging in de buurt

Alle vestigingen
Ondernemers login