Vertrouwd, vakkundig en snel.

USP Check Klanttevredenheid landelijk 8,9

USP Check 4 jaar Bovag garantie

USP Check Behoud van fabrieksgarantie

ABS-Nieuws-en-Acties_233.jpg

15 november, 2013

ABS Autoherstel Pijnaker beste leerbedrijf 2013!

ABS Autoherstel Pijnaker beste leerbedrijf 2013.jpg

Tijdens de VOC verkiezingen voor Leerbedrijf en Praktijdopleider van het jaar is ABS Autoherstel Pijnaker uit Aalsmeer uitgeroepen tot beste leerbedrijf van het jaar. Met deze prijs wordt aandacht en positieve waardering gegeven aan bedrijven die MBO-scholieren opleiden. Met het winnen van deze prijs door ABS Autoherstel Pijnaker is het voor het tweede achtervolgende jaar dat een ABS bedrijf gekozen wordt als het beste leerbedrijf van het jaar.

Leerbedrijf van het jaar

Jaarlijks worden de prijzen uitgereikt aan het bedrijf dat zich onderscheidt in de manier waarop leerlingen worden opgeleid in de beroepspraktijk. In het VOC opleidingscentrum in Nieuwegein werd op 14 november de prijs uitgereikt door Marjan van Noort, secretaris van FNV Bondgenoten, aan Paul Pijnaker, directeur van ABS Autoherstel Pijnaker. “We zijn ontzettend blij met deze waardering,” aldus Paul Pijnaker.

Modern familiebedrijf

Het familiebedrijf is sinds de oprichting in 1950 door de heer Jan Pijnaker (sr) uitgegroeid tot een van de modernste autoschadeherstelbedrijven in de regio. Paul Pijnaker is nu directeur. “Belangrijk is het sociale aspect in de begeleiding. Hier is dan ook voldoende aandacht voor. Indien nodig zijn wij bereid om buiten de reguliere ‘productie’ op zaterdag of na werktijd extra tijd te besteden om zaken uit te zoeken en te proberen,” licht Paul toe. Eén van de aanwezige leerlingen bevestigd het betoog van Paul: “Ik prijs me gelukkig dat ik bij ABS Autoherstel Pijnaker mijn opleiding krijg, ik heb veel moeten solliciteren om een leerplaats te vinden, maar zit nu wel op de best denkbare plek.”

Paul vertelt verder over de bedrijfsfilosofie: “Bij ABS Autoherstel Pijnaker vinden we het belangrijk om medewerkers te betrekken bij de bedrijfsvoering en waarom de dingen gebeuren zoals ze gebeuren. Cijfers worden met medewerkers besproken om hen bewust te maken van de kosten van het schadeherstelproces. Welk rendement blijft er over? Zo weten we allemaal wat nodig is voor een goed en gezond bedrijf waar we elke dag weer met plezier werken.”

Lees ook:

Zoek een vestiging in de buurt

Alle vestigingen
Ondernemers login