Vertrouwd, vakkundig en snel.

USP Check Klanttevredenheid landelijk 8,9

USP Check 4 jaar Bovag garantie

USP Check Behoud van fabrieksgarantie

ABS-Nieuws-en-Acties_233.jpg

28 februari, 2014

ABS Autoherstel Van Lint wordt ABS Autoherstel Zierikzee

Om het schadeherstelbedrijf een meer regionale uitstraling te geven, verandert ABS Autoherstel Van Lint de naam in ABS Autoherstel Zierikzee. Met deze positieve benadering richting de markt en het vergroten van het werkgebied, positioneert het schadeherstelbedrijf zich als betrouwbare en vakkundige schadehersteller.

Meer dan alleen schadeherstel

Vanzelfsprekend staat het belang voor de klant hierbij voorop. "Wij willen ons werkgebied vergroten en daarmee meer klanten aantrekken, omdat wij veel te bieden hebben. Wij herstellen niet alleen autoschade, maar ook schade aan caravans, bedrijfswagens, keukens, meubels en deuren. Wij beogen met de naamswijziging een makkelijker te onthouden naam, waardoor ook onze vindbaarheid eenvoudig is," aldus Dick van Zandwijk van ABS Autoherstel Zierikzee.

Specialisten in caravanherstel

Het team van ABS Autoherstel Zierikzee is specialist in caravanherstel. Zo werken ze met het Caravan Repair®-systeem. Dit is een concept om de schadelast van geprofileerde caravan/camperwand te beperken. Het Caravan Repair®-systeem is gemaakt om kleuren en structuren te herstellen. Met dit caravan/camperwandherstelsysteem worden geprofileerde wanden onzichtbaar hersteld.

Lees ook:

Zoek een vestiging in de buurt

Alle vestigingen
Ondernemers login