Vertrouwd, vakkundig en snel.

USP Check Klanttevredenheid landelijk 8,9

USP Check 4 jaar Bovag garantie

USP Check Behoud van fabrieksgarantie

ABS-Nieuws-en-Acties_233.jpg

01 november, 2013

ABS Autoherstel Zuid vanaf 1 november 2013 een feit!

Vanaf 1 november a.s. wordt de naam ABS Autoherstel Oostendorp vervangen door ABS Autoherstel Zuid. Met 3 vestigingen in Den Bosch, Oss en Uden worden de krachten gebundeld van de drie modern uitgeruste en gespecialiseerde schadebedrijven. Met een centrale vestiging in Uden en twee satellietvestigingen, worden alle schades op een snelle en efficiënte manier gerepareerd. Door deze samenvoeging van deze schadeherstelbedrijven wordt meer dan 100 jaar ervaring bijeen gebracht

Snel en efficiënt repareren
ABS Autoherstel Zuid is de officiële naam voor deze 3 schadeherstelbedrijven. Hiermee wordt uniformiteit en herkenbaarheid gecreëerd van deze bedrijven in de regio. “Vanuit de snel veranderende markt wordt onze visie onderstreept”, aldus Ad Oostendorp, directeur ABS Autoherstel Zuid. “Met voldoende schaalgrootte kunnen we een aantal voordelen generen en door de inzet van een centrale vestiging in Uden, kunnen we alle grote schades in de regio afwikkelen. Daaromheen creëren wij satelliet vestigingen die met het all-in-one-concept tot en met de middelgrote schades op een zeer snelle en efficiënte manier kunnen repareren.”

Uitbreiding vestiging ABS Autoherstel in Oss
In Oss is het schadeherstelbedrijf gevestigd dat voorheen onder de naam Autoschade Janota opereerde. Dit bedrijf is onlangs overgenomen en toegevoegd aan ABS Autoherstel Zuid. Deze vestiging vormt samen met de vestiging Den Bosch één van de twee satellietvestigingen voor de regio. Alle drie de vestigingen zijn aangesloten bij de keten ABS Autoherstel. De grootste landelijke keten voor schadeherstelbedrijven in Nederland.

Lees ook:

Zoek een vestiging in de buurt

Alle vestigingen
Ondernemers login