Vertrouwd, vakkundig en snel.

USP Check Klanttevredenheid landelijk 8,9

USP Check 4 jaar Bovag garantie

USP Check Behoud van fabrieksgarantie

IMG_3125.jpg

28 januari, 2019

Autoschade Noord Limburg naar ABS Autoherstel

Bodegraven – Autoschade Noord Limburg voegt zich per 1 februari 2019 bij het netwerk van ABS Autoherstel. Het schadebedrijf in Horst is daarmee een belangrijke aanvulling voor ABS na het stoppen van VDL Kusters in Venlo eind vorig jaar.

Al jaren is Autoschade Herstel Noord-Limburg in Horst een begrip in de provincie. Dagelijks wordt er door de medewerkers gedegen werk afgeleverd, met liefde voor het vak, oog voor efficiëntie en de focus op kwaliteit. Peter Timmermans, directeur van Autoschade Noord Limburg: “Door de samenwerking met ABS Autoherstel kunnen wij nog verder ontwikkelen op het gebied van efficiency en kwaliteit en ook de samenwerking met de grote leasemaatschappijen is interessant.”

Na het stoppen van VDL Kusters in Venlo eind vorig jaar werd door ABS Autoherstel gezocht naar een nieuwe invulling van dit belangrijke gebied. “Wij zijn heel blij dat we op betrekkelijk korte termijn zo’n mooi schadebedrijf met zoveel kennis en ervaring kunnen toevoegen aan ons netwerk. Wij zijn ervan overtuigd dat Peter Timmermans en zijn team zich snel thuis voelen bij ABS Autoherstel”, aldus Nico Stolk, directeur van ABS Autoherstel.

Het pand met een oppervlakte van 2000 m² aan de stationsstraat 82 in Horst is voorzien van de meest moderne apparatuur en wordt bemand door een team van enthousiaste en gedreven autoschadeprofessionals. Men kan er terecht voor alle soorten herstelwerkzaamheden, ongeacht merk of soort schade.

Lees ook:

Ondernemers login