Vertrouwd, vakkundig en snel.

USP Check Klanttevredenheid landelijk 8,9

USP Check 4 jaar Bovag garantie

USP Check Behoud van fabrieksgarantie

ABS-Nieuws-en-Acties_233.jpg

20 mei, 2016

Kwaliteit loont voor ABS Autoherstel

Gehele schadeketen in één keer gecertificeerd voor categorie 2 (Totaal Schadeherstel) van de FOCWA Standaard.

abs focwa.jpg

Vanaf 2 mei kunnen FOCWA leden gecertificeerd worden voor de nieuwe FOCWA Standaard. En omdat ABS Autoherstel hoge kwaliteitseisen stelt aan het netwerk en deze al heeft geborgd in een uitgebreide ketencertificering, was dit een prima basis om de audits voor deze nieuwe norm succesvol af te ronden. Vandaag ontvingen Bert Huisman van ABS Autoherstel en Willem Verheul namens ABS Buntsma de 79 FOCWA erkenningen uit handen van Arie-Jan Baan van FOCWA en Mounir El Berrah van KIWA.

ABS Autoherstel heeft altijd al gestreefd naar de beste kwaliteit; voor opdrachtgevers en klanten. Een belangrijke rol in dit proces is weggelegd voor KIWA. ABS werkt al een paar jaar nauw samen met deze onafhankelijke organisatie die audits voor deze hooggekwalificeerde certificering verzorgt. Ook de audits voor de nieuwe FOCWA standaard zijn onder andere door KIWA begeleid. “Bovenop onze eigen hoge kwaliteitsnormen, is dit een extra garantie dat ABS op alle vestigingen dezelfde hoge kwaliteit heeft. Wij hebben als uitgangspunt om na analyse van iedere schade het beste reparatieplan te maken en dat plan uit te voeren met de juiste equipment, gekwalificeerd vakmanschap en volgens de vastgestelde fabrieksspecificaties”, aldus Bert Huisman van ABS Autoherstel.

De kwaliteitspropositie van ABS Autoherstel werd eerder dit jaar ook al beloond met de titel ‘Beste schadeherstelketen van 2016’. Die uitslag was het resultaat van een klantenonderzoek op initiatief van Automotive Insiders en Opiness. Naast deze titel wonnen nog eens zes individuele ABS-bedrijven de prijs voor ‘Beste schadehersteller’ in hun regio.

Op de foto ziet u (van links naar rechts): Bert Huisman ABS Autoherstel), Mounir El Berrah (Managing Director Kiwa) en Willem Verheul (ABS Buntsma).

Lees ook:

Zoek een vestiging in de buurt

Alle vestigingen
Ondernemers login