Vertrouwd, vakkundig en snel.

USP Check Klanttevredenheid landelijk 8,9

USP Check 4 jaar Bovag garantie

USP Check Behoud van fabrieksgarantie

ABS-Nieuws-en-Acties_233.jpg

12 september, 2013

MVO reparatietechnieken op hoofdkantoor Aegon door ABS Autoherstel Den Elzen

VVAA.jpg

Begin september was ABS Autoherstel Den Elzen uitgenodigd om op het hoofdkantoor van Aegon in den Haag demonstraties te verzorgen van MVO reparatietechnieken. Deze reparatietechnieken zijn gebaseerd op kwaliteitseisen en manier van werken die bijdragen aan het duurzaam repareren van schades. Daarnaast geeft het ook de professionaliteit van de ontwikkelingen aan, binnen de schadeherstelbranche. ABS Autoherstel Den Elzen wilde met deze technieken de medewerkers van Aegon een kijkje in de keuken geven van hoe er dagelijkse wordt gewerkt bij ABS Autoherstel Den Elzen

Live demonstraties
Joost den Elzen, directeur en eigenaar van inmiddels 4 ABS Autoherstel vestigingen (Den Haag, Leiden, Zoetermeer en Gorinchem) vertelt: “Met een team medewerkers hebben wij in de centrale hal van Aegon in Den Haag tijdens de lunchpauze demonstraties verzorgd van bumperherstel, koplampreparatie, restylen (uitdeuken zonder spuiten), spotrepair en UV gedroogde grondverf. Op deze wijze waren de medewerkers in de gelegenheid om al deze technieken live te aanschouwen en te zien hoe er bij Aegon aangesloten herstelbedrijven MVO-werken.”

Beperking die geen beperking is
Naast deze reparatietechnieken is ABS Den Elzen op het gebied van MVO ook actief door mensen met een beperking en afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven. Het team van ABS Den Elzen dat bij Aegon aanwezig was bestond onder andere uit een schadehersteller die beperkt is doordat hij een been mist. Deze medewerker is een van de beste schadeherstellers. Niet voor niets maakt hij ook onderdeel uit van het paralympics olympisch skiteam.

Lees ook:

Zoek een vestiging in de buurt

Alle vestigingen
Ondernemers login