Vertrouwd, vakkundig en snel.

USP Check Klanttevredenheid landelijk 8,9

USP Check 4 jaar Bovag garantie

USP Check Behoud van fabrieksgarantie

ABS-Nieuws-en-Acties_233.jpg

17 januari, 2014

Rutger Koopmans toegetreden tot de Raad van Commissarissen van ABS Autoherstel

Rutger Koopmans is sinds 1 oktober 2013 toegetreden als lid van de Raad van Commissarissen van ABS Autoherstel B.V. Met zijn ruime ervaring (nationaal en internationaal) op het gebied van corporate banking bij zowel beursgenoteerde als bij middelgrote en familie-ondernemingen en zijn adviesrol bij bedrijven en particulieren, is de toetreding van Rutger Koopmans een strategische uitbreiding van het team van commissarissen.

In 2008, vlak vóór de financiële crisis, stapte Rutger op als bankier om zich als zelfstandig adviseur breder te kunnen oriënteren. Hij adviseert sindsdien vele bedrijven en particulieren, en is ook op maatschappelijk gebied actief.

Op dit moment legt Rutger Koopmans zich toe op advisering op het gebied van vermogensbeheer (als partner bij Melles & Partners) en corporate finance en debt advisory (als associate partner bij Nielen Schuman). Daarnaast is hij actief als commissaris, adviseur en lid van de Raad van Toezicht van diverse commerciële, culturele en maatschappelijke instellingen.

Rutger Koopmans was bankier tussen 1982 en 2008, bij MeesPierson (v/h Bank Mees & Hope) en ING. Hij heeft daarmee een ruime ervaring (nationaal en internationaal) als corporate bankier opgebouwd. Binnen ING heeft hij ook gedurende drie jaar deel uitgemaakt van de directie van Nationale-Nederlanden.

Ook was Rutger Koopmans voorzitter van de Commissie Activerend Armoedebeleid die in opdracht van de B & W Gemeente Amsterdam in 2009 een rapport uitbracht over armoedebestrijding en is sindsdien een regelmatig gevraagd spreker over armoede in Nederland. Als adviseur van Johan Cruijff was Rutger in 2010/2011 betrokken bij de organisatieverandering binnen Ajax.

Lees ook:

Zoek een vestiging in de buurt

Alle vestigingen
Ondernemers login