Vertrouwd, vakkundig en snel.

USP Check Klanttevredenheid landelijk 8,9

USP Check 4 jaar Bovag garantie

USP Check Behoud van fabrieksgarantie

ABS-Autoherstel-Drenthe-Muus.jpg

Welkom bij uw autoschade expert

ABS Autoherstel Muus in Assen

ABS Muus-Emmen.jpg

Voor ABS Autoherstel Muus in Assen zijn puur vakmanschap, uitstekende service en een persoonlijk advies vanzelfsprekend. Ook caravan- en/of camperherstel en voor onderhoud en APK kunt u bij ons terecht, alsmede aircoreparaties en afpersen/vullen, glasservice, voorruitreparatie en/of vervanging van uw voorruit. Efficiëntie en gemak voor de klant, dus één adres voor herstel en onderhoud! Denk bijvoorbeeld aan de carrosserie. Elke beschadiging hieraan vermindert de waarde van uw auto. Het is verstandig om dit direct te laten repareren zodat uw voertuig zijn waarde en schoonheid behoudt.

Autoschade in Assen? Maak vandaag nog een afspraak. U kunt rekenen op onze vertrouwde, vakkundige en snelle service!

 

Werken bij ABS Muus icon

Oktobermaand = Actiemaand

ABS Uitdeuken_123.jpg

Dit najaar nog kans maken om dat lelijke deukje gratis weg te laten werken? Stuur dan uiterlijk 31 oktober 2018 een foto van de schade naar info@absmuus.nl en maak kans op een gratis reparatie. 

Voorwaarden: 

  • Deukje mag niet groter zijn dan het spuitoppervlak van een A4
  • Alleen lichte lakbeschadigingen
  • Stuur ook uw naam en telefoonnummer zodat wij u kunnen bereiken voor een eventuele afspraak

 

Iedere eerste woensdag van de maand = Deukendag

ABS_FB_Deukendag.jpg

Elke eerste woensdag van de maand organiseren wij de Woensdag Deukendag. Op deze dag herstellen wij (parkeer)deukjes voor slechts € 40,- per parkeerdeuk. Meld u aan op onze speciale website deukendag.nl. Er zijn namelijk slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Blijf niet langer rondrijden met dat lelijke deukje of kras!

Klik hier voor de voorwaarden en voor een afspraak. 

 

 

 

Passie voor het vak: autospuiten

Muus-1.png

Corrie Muus van ABS Muus in Assen is autospuiter in hart en nieren. Inmiddels heeft hij al duizenden auto’s én motoren gespoten en als het even kan duikt hij zelf de spuitcabine in… Onlangs werd hij hierover geïnterviewd door de redacteuren van het ABS-blog, Absoluut.tv.

Het artikel is hier te lezen.

 

 

 

De zomer komt er weer aan......

car-roof-h300-200_11.jpg

Wat is er prettiger tijdens een rit dan de zon op uw huid te voelen, frisse lucht in te ademen en te genieten van het gevoel van vrijheid? Met de open daken van Webasto kunt u dit ervaren – tijdens elke rit worden al uw zintuigen geprikkeld!

Wij zijn erkend inbouw station voor Webasto Open Daken. Er zijn verschillende soorten, van klasiek kanteldak tot volledig electrisch en geintegreerd.

Vraag naar de mogelijkheden en maak gebruik van onze voorjaarsactie: 10% korting op levering en inbouw Webasto open dak, geldig tot 1 juli 2017! 

Klik hier voor meer informatie.

ABS Muus in Autoweek

caravanreparatie 1.jpg

Op vrijdag 19 juni vonden bij ABS Muus in Assen de opnames plaats voor een Caravan- en Camperherstel item van Autoweek. Via een mailactie op autoweek.nl maakten caravan en camperbezitters kans op gratis schadeherstel door ABS. Groninger Joris Baving was de gelukkige, en bij ABS Muus in Assen kon hij zijn Knaus Südwind laten repareren. 

  

Bekijk hier de publicatie op Autoweek.nl en het filmpje. 

Auto-, caravan- of camperschade in de regio Assen?

abs muus caravan1.png

Bij ABS Autoherstel Muus in Assen begrijpen we dat het vervelend is als uw auto, caravan of camper schade heeft opgelopen. Daarom willen wij u deze zorgen zoveel mogelijk uit handen nemen. Door de afwikkeling met de verzekeraar te regelen, de schadeformulieren voor u door te nemen en u te garanderen van een leenauto tijdens het herstel van uw autoschade, hoeft u helemaal nergens meer naar om te kijken en staat u versteld van het resultaat!

Voor ABS Muus zijn puur vakmanschap, uitstekende service en een persoonlijk advies vanzelfsprekend. Uiteraard is uw caravan of camper op tijd klaar voor uw vakantie of de stalling. Maak gebruik van onze aanbiedingen en bel voor een afspraak of voor meer informatie: 0592-371828.

Klik hier voor meer informatie

Schadeherstel met garantie in Assen

Onze werkplaats in Assen is een FOCWA Eurogarantbedrijf. Dit onderscheidt schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Muus van andere schadeherstellers waardoor onze klanten een ander ook adviseren om autoschade bij ons te laten repareren. Vertrouwd, vakkundig en snel: maak eens een afspraak en ervaar het zelf!

Goedkoop een nieuwe auto huren in Assen

autosleutel.jpg

Eenvoudig, snel en goedkoop een auto huren in Assen? 

Wij verhuren zowel personenauto’s als bedrijfswagens. Bij onze vestiging in Assen, aan de Pottenbakkerstraat 8, kunt u eenvoudig en voor een hele scherpe prijs een luxe auto huren. Vanaf slechts € 19,00 incl.BTWper dag kunt u op pad met een nieuwe auto die altijd voorzien is van airco en een radio/CD-speler. Volg onderstaande stappen en reserveer eenvoudig de gewenste auto. U kunt ook contact opnemen met onze verhuurbalie op telefoonnummer 0592-371828.

Kortom, autoverhuur in Assen zonder verrassingen achteraf en tegen een zeer scherpe prijs. Dat noemen wij no-nonsense autoverhuur! Bel ons voor prijzen/tarieven van de huurauto's die voor u klaar staan bij onze vestiging in Assen. Bellen mag natuurlijk ook altijd!

Maak een afspraak

ABS Autoherstel Muus Assen

Pottenbakkerstraat 8

9403 VK Assen

0592-371828

info@absmuus.nl
Dit veld is verplicht

Openingstijden

ma - vrij 8.00 - 17.30 uur
za 9.00 - 12.30 uur

Ondernemers login